metro

Impresszum
Impresszum | Honlaptérkép
Honlapunk a budapesti városi vasutakkal kapcsolatban nyújt átfogó ismertető dokumentációt, ezen felül szeretnénk segítséget nyújtani a budapesti tömegközlekedést igénybe vevőknek is.
Az utastájékoztatás menüpont alatt a metrón való utazásról, a metróvonalak menetrendjéről, jegyárakról, a metróállomások átszállási kapcsolatairól találhat információkat.
A térképek menüpont alatt megtalálhatja a budapesti tömegközlekedés kötöttpályás hálózatának aktuális térképét, korábbi állapotokat mutató térképeket, az éjszakai járatok térképét, további magyar nagyvárosok és külföldi metróhálózatok térképeit.
Érdekes cikkeket találhat a budapesti metró történetéről a cikkek, leírások menüpont alatt, sőt a metró műszaki részével kapcsolatos cikkeket is itt találja. Ezen menüpontban olvashat még a budapesti metróval kapcsolatos projektekről, a metró járműveiről, és röviden egyes külföldi metróhálózatokról is.
A galériát minden látogatónknak érdemes megtekintenie, szinte mindenki találhat itt számára érdekes képeket.
A linkek menüpontban megtalálhatja a jelentősebb tömegközlekedési társaságok honlapjait, további érdekes honlapokat a magyarországi és a külföldi tömegközlekedésről egyaránt.
Ha nem találja honlapunkon amit Ön keres, de úgy gondolja hogy mégis a témába vág, írjon nekünk vagy pedig használja fórumunkat.
Honlapunkat továbbra is megpróbáljuk kiegészíteni, a meglévő részét újítani látogatóink igényeinek megfelelően, reméljük hogy a legtöbb látogatónknak elnyeri tetszését!
Látogatók
Megjegyzés: Az alábbi érték nem a lapletöltéseket jelzi, {dinamikus IP cím esetén a legközelebbi újraindításig} a honlap teszőleges számú megtekintése csak egynek számít

A honlap 2005. június 24. óta érhető el a látogatók számára.
Látogatók 2015 óta:

Készítők

A honlapot Kovács Ádám és Orbán Kristóf készítette.

Szeretnénk megköszönni a következő személyek támogatását:

Kozalik Attila, Kelecsényi Zoltán, Feld István Márton, Kecskeméthy Attila, Orbán Péter, Drabik Ádám, Baranyi Péter, Friedl Ferenc, Nagy Tamás

Elérhetőség
A honlap email címe sajnos már nem üzemel. Helyette a facebook oldalunkon veheti fel a szerkesztőkkel a kapcsolatot.
Banner

Ha szeretne a saját honlapjáról hivatkozni a honlapunkra, akkor helyezze el a honlapján az itt látható képet, majd a megfelelő módon hozzon létre egy hiperhivatkozást. Mindkét banner 468x60-as felbontású.

SWF kiterjesztésű vektorgrafikus flash banner. Előnye hogy a magas diaszám ellenére kevesebb helyet foglal, hátránya viszont hogy általában letiltják a böngészők az új ablakban való megnyitás funkcióját.
A fájl innen tölthető le: swf banner letöltése.
GIF kiterjesztésű pixelgrafikus banner. Előnye hogy könnyen használható, minden esetben működőképes, hátránya hogy a hiperhivatkozást nekünk kell létrehoznunk, és a diák számához képest több helyet foglal.
Letölthető az egér jobb gombjával való rákattintás után
Impresszum | Honlaptérképs
::: metros.hu :::