metro

Állomásbemondó hangok letöltése
Metróvezető szimulátorprogramok | Dokumentumfilmek a budapesti metróról | Tömegközlekedési jelenetek a mozifilmekben | Állomásbemondó hangok

Tisztelt látogatónk!
Ezen a lapon a metrókocsikban vagy a metrópótló buszokon hallható állomásbemondó hangokat töltheti le. A hangok lehetőség szerint jó minőségűek, elképzelhető hogy a továbbiakban új hangokat, illetve a meglévő hangok újabb változatát is feltesszük, tehát érdemes ide többször visszalátogatni.

Régebbi állomásbemondó hangok a 2-es metró vonalán
Thoma István (Déli-Örs), Thoma István (Örs-Déli), Vadász Ágnes (Déli-Örs)

'Déli pályaudvar - Örs vezér tere' tartalma:

'Örs vezér tere - Déli pályaudvar' tartalma:

Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! A Moszkva tér következik. Kérem vigyázzanak, az ajók záródnak! Figyelem, a Pillangó utca következik!
Moszkva tér Pillangó utca. Az ajtók a jobboldalon nyílnak.
Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! A Batthyány tér következik. Kérem tessék vigyázni, az ajtók záródnak! A Népstadion állomás következik.
Batthyány tér Népstadion. Az ajtók a baloldalon nyílnak.
Legyenek szívesek vigyázni, az ajtók záródnak! A Kossuth tér következik. Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! A Keleti pályaudvar következik.
Kossuth tér Keleti pályaudvar
Kérem vigyázzanak, az ajtók csukódnak! A Deák tér következik. Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! A Blaha Lujza tér következik.
Deák tér Blaha Lujza tér
Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! Az Astoria következik. Kérem vigyázzanak az ajtók csukódnak! Az Astoria következik.
Astoria Astoria
Kérem vigyázzanak, záródnak az ajtók! A Blaha Lujza tér következik. Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! A Deák tér következik.
Blaha Lujza tér Deák tér
Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! Figyelem, a Keleti pályaudvar következik! Kérem vigyázzanak, záródnak az ajtók! A Kossuth tér következik.
Keleti pályaudvar Kossuth tér
Szíveskedjenek vigyázni, az ajtók záródnak! A Népstadion állomás következik. Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! A Batthyány tér következik
Népstadion állomás Batthyány tér
Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! A Pillangó utca következik. Szíveskedjenek vigyázni, az ajtók záródnak! A Moszkva tér következik.
Pillangó utca. Az ajtók a jobboldalon nyílnak. Moszkva tér
Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! Az Örs vezér tere, végállomás következik. Kérem vigyázzanak, az ajtók csukódnak! Figyelem, a Déli pályaudvar következik!
Örs vezér tere, végállomás.
Déli pályaudvar, végállomás. Kérjük kedves utasainkat, hogy megállás után szíveskedjenek a vonatot elhagyni, és erre utastársaikat is figyelmeztessék!
A vonat üzemi területen állt meg. Kérjük maradjon a kocsiban mert a kiszállás balesetveszélyes. Várakozzék türelemmel, rövidesen a peron mellé érve kiszállhat.
A hangokat Falcsik Tamás digitalizálta orsós magnószalagról

Ma használatos állomásbemondó hangok a 2-es metró vonalán

Tarcsa Zsuzsa (Ev_A, 81-717M)

férfi bemondóhang (Ev, 81-717)


Ma használatos állomásbemondó hangok a 3-as metró vonalán

Szalóczy Pál


2-es metró felújításánál használt állomásbemondó hangok

2005: metrópótló busz , 2006: metrópótló busz, ingavonat+állomásokon elhangzó tájékoztatók

Hasonló témájú ajánlott webhelyek